Contact

Ontdek de magie van onze collecties

Boetiek met diverse kledingcollecties

Moet u naar een verjaardagsfeest, een pensioenviering of een barbecue en weet u niet wat te schenken? Kies dan voor een cadeaubon van onze boetiek te Duffel.

Uw cadeaubon op kaart

Ook wij gaan uiteraard mee met onze tijd. U zult zelf perfect weten waarmee de gelukkige het meest tevreden zal zijn en wij doen de rest! Onze cadeaubon is onbeperkt geldig en kan om het even wanneer gebruikt worden.

Kies zelf het bedrag

U kunt zelf het bedrag kiezen van de geschenkbon. Wij zorgen uiteraard voor een leuke verpakking! Er kan eveneens een persoonlijk berichtje op de bon voorzien worden, wat door de meesten met de glimlach in ontvangst zal genomen worden.

Contact

De cadeaubon van onze boetiek in Duffel wordt meteen klaargemaakt aan de kassa. Een cadeaubon bij La Scala is onbeperkt geldig. Geniet van een snelle en correcte diensten.

Opteer voor een stijlvol geschenk waar men écht tevreden mee zal zijn en misschien krijgt u volgende keer wel zelf onze leuke geschenkbon cadeau waarmee u de leukste kledij of accessoires uit onze collecties kunt aankopen.

Contacteer ons!
015 31 91 24015 31 91 24